Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Lekfulla lockar

Publicerad 2009-01-26 13:35:07 i Allmänt

Klipp och färg:
För att få rätt volym krävs en tung klippning. Självlockigt hår kan klippas upp och skäras ut lite runt ansiktet, då blir det inte för tungt och håret rör sig bättre.
Färgen är en jordig, brun ton, som sjuttiotals ekbrun.
Lockigt hår färgas med fördel i två olika toner, det ger mer liv åt håret.
Styling:
Det viktigaste om du ska locka håret är att du har lite tyngre hår som inte är för uppklippt. Det ska heller inte bli för blankt, använd mousse eller curl cream när du föna håret. Torrschampo ger håret en snygg och matt yta.


Ett rakt hår kan lockas med locktång, varma spolar eller tvinnas. Ta i mousse eller curl cream i håret när det är fuktigt, tvinna sektioner och fäst med hårnålar, låt torka eller föna torrt.
Om du ska locka med locktång börjar du med att krama i mousse och fönat håret med huvudet upp och ner för att få bra volym.
Dela upp håret i olika stora sektioner, spreja lite, rulla in och håll kvar några sekunder, rulla ut. Vänta med att reda ut lockarna tills hela håret är lockat.
Se till att lockarna rullas bakåt på båda sidorna.  Avsluta med torrschampospray under håret och lite över.

Lånat från aftonbladet.se

                                                                                        Jag i lockigt hår=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela