Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

Promenad och glass i solen

Publicerad 2009-04-28 19:23:21 i Allmänt

Idag var Malin och jag ute i skogen med hundarna. Det blev en promenad på över en timma. Det var ett tag sedan de träffades nu. Vi får göra om det snart då Casey behöver träffa många hundar och göra av sig med en massa energi hon har överflöd av. =) I skogen dominerar fortfarande blåsipporna och vitsipporna. Liljekonvaljerna hade redan kommit. Det var bara knoppar än men de blommar nog ut snart. Det går så fort nu för tiden. Moder natur hoppar över våren så kommer sommarn direkt. Sen blir sommaren regnig och tråkig. Usch!

 Efter skogspromenaden blev det glass på balkongen. Jag har nog blivit beroende av glass nu för tiden. Aldrig förr har jag ätit mycket glass, men nu blir det ett par gånger i veckan. Jag behöver väl kalciumet.

Nu står Richard och grillar på gården. Balkongen står öppen så det doftar gott nu. Gud vad hungrig jag blir! Nu ska det bli gott med mat. =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela