Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

PATRIK 1,5

Publicerad 2008-09-22 10:47:58 i Sarah talar

Var på bio igår kväll och såg ”bögfilmen” Patrik 1,5 en film med Gustaf Skarsgård och Torkel Petersson. Filmen fick tittarsuccé trotts att många biografer inte ville visa filmen då de inte trodde folk skulle våga köpa biljetter. Vilket årtal tror de vi lever i egentligen? Det är ju tur att vi kommit längre än så. Filmen blev istället jätte populär! Jag tyckte filmen var as bra och rekommenderar verkligen filmen till alla oansett kön, ålder eller läggning. Jag tänkte skriva några rader om filmen nedan.


 

Sven och Göran är ett gift homosexuellt par som  flyttar in till ett villaområde med typiskt "Svensson" familjer. Själva har de blivit godkända för adoption och väntar nu på att barnet ska komma. De inreder barnkammaren och köper massvis med barnsaker. Problemet är bara att när deras efterlängtade barn väl ska komma dyker det istället upp en femtonårig homofob med kriminellt förflutet. De hör genast av sig till socialen för att lösa missförståndet så fort som möjligt. Paret måste bara vänta till efter helgen för att lösa detta. Till dess får de gömma alla knivar, sova i skift och låsa in grabben i barnkammarn. Men det visar sig att Patrik och Göran kommer bra överens tillslut då de hittar gemensamma intressen och filmen får ett lyckligt slut! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela