Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

lycka

Publicerad 2008-10-23 12:43:10 i Graviditet nr 1

känner mig lite glad, det var ett tag sen. Känner att jag vill le, när ingen annan ser. Livet är på väg mot rätt riktning, här och nu börjar änligen livet. Inte lång tid kvar nu. Sen har jag det. Det krävs mycket för att nå det man vill i livet. Jag har inte orkat, inte orkat ta tag i något. Men nu får jag göra det.

Nu har det gått 4 månader sedan min älskade pappa, våran ubbelubb gick bort efter att han levt med cancer i tre år. Jag tyckte att livet var orättvist och kände mycket ilska. Kunde inte förstå varför jag skulle få leva utan min pappa. Han som var den bästa pappan i världen för mig. Han som hade och ville leva för så mycket. Varför drabbades vi av detta?

Men nu är det dags att ta tag i mitt liv efter tre års dvala av ilska och smärta. Nu ska mitt liv med min pappa vid min sida börja igen. Vi är tillsamman, helatiden finns han hos mig i både mina tankar och i mitt hjärta. Med min kärlek till honom orkar jag mycket.

Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2008-10-27 19:10:35

Jag tror på dig gumman! Ta hand om dig så ses vi snart!

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-10-27 19:42:47

bra gumman att du e på rätt väg... du ska även veta att jag med står vid din sida och hjälper och stöttar dig...i både gott och ont

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela