Stolta mamman

Mitt liv som trebarnsmamma!

resfeber?

Publicerad 2008-11-23 16:06:00 i Resa

Ja, nu är det inte långt kvar tills vi får se sommarn igen. Denna gång i Cypern, och jag längtar som en galning. Så skönt det ska bli att slippa minusgraderna. Men nu till problemet, jag vet nämligen inte vad jag ska packa med mig lr hur mycket fickpengar jag behöver i två veckor, hmmm. Jag har googleat som en galning men det står inte mycket om resor till cypern på vintern. Det jag vet är att det är 20-25 grader i skuggan (svensk sommar) och prisena är som här i sverige. alltså får jag tänka att packningen ska se ut som två veckor på öland i juli månad? :S ajja det får lösa sig på nåt sätt.

Från det ena problemet till det andra. Hur ska jag klara mig utan Casey fläjs i 2 veckor? Det känns verkligen jätte tråkigt att behöva åka ifrån henne och inte få spendera jul och nyår med henne. Men jag vet ju också att hon är i goda händer och hon kommer att få 2 jätte roliga veckor med Malin. Tack för det! :D Annars skulle vi aldrig kunnat åkt.

Bara att hoppas på att jag mår bättre snart också. I helgen har jag mått relativt bra efter att spenderat 95% av dyngnet i sängen i 3 veckor nu. Men nu börjar jag känna att vanliga jag är tillbaka. Förutom en stor skillnad då, då!! ;)
en del har säkert listat ut vad, vet att 2 st redan gjort det. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stolta mamman

Här får ni följa med mig i min vardag då jag kommer att skriva om det mesta. Allt från familjelivet som tvåbarnsförälder, heminredning, mode, natur och samhällsfrågor. Jag bor tillsammans med min man Richard, våra kära söner Alvin född 2009, Milo född 2011, lillasyster Juni född 16 och vår söta hund Casey i vårt älskade Pryssgården. ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela